Nazovite: +385 (21) 717 914
Hvar Real Estate


NEKRETNINE
PRODAJA
Vidi sve nekretnine


NEKRETNINE
NAJAM
Vidi sve nekretnine


NEKRETNINE
LEASE
Vidi sve nekretnine

Grad Hvar

Grad Hvar 

Grad Hvar

Grad Hvar je najveće mjesto na istoimenom otoku. Hvar je smješten na južnoj strani otoka i danas je administrativno, pravno, povijesno, ekonomsko i turističko središte otoka Hvara. 

Stari dio grada Hvara unutar gradskih zidina iz 15 st. najvjernije predočava važnost i očuvanost povijesti i tradicije. Gradski trg Pjaca najveći je trg na Hrvatskoj obali, resi ga Katedrala sv. Stjepana iz renesansnog doba (15 st.) sa zvonikom (17 st.) koji je među najljepšima u Dalmaciji. Na Pjaci se nalazi i Arsenal sa najstarijim kazalištem u Europi iz 1612 g. Prekrasna tvrđava Fortica iz 15 st. danas je otvorena kao muzej te je jedna od turističkih atrakcija sa koje se prostire prekrasan pogled na otvoreno more.

Ispred zaštićene uvale u kojoj se smjestio grad Hvar prostire se vapnenački arhipelag Pakleni otoci koji obiluje predivnim uvalama i plažama. Najpoznatiji otočić je Palmižana poznata kao botanički vrt.

 

 

 

Real Estate Agency

Želja d.o.o.
Agencija licencirana od strane
Hrvatske gospodarske komore

Telefon: +385 21 717914
Mob: +385 (0) 91 1499 990
Mob: +385 (0) 91 5177 741
Fax: +385 21 717914
info@hvar-properties.com
AKCIJSKA PRODAJA NEKRETNINA
Nekretnine na akciji Hvar Hrvatska - povoljno!
Picture 3081
Hrvatska agencija za nekretnine Best buy


Specijalizirani smo za prodaju, iznajmljivanje i upravljanje imovinom te se trudimo pronaći nekretnine koje savršeno odgovaraju Vašim potrebama.

VIŠE O NAMA +
za kupce

Hrvatska ima mnogo toga za ponuditi kupcu nekretnina, uključujući ogromnu raznolikost krajolika, širok izbor gradova, naselja i sela, savršene klimatske uvjete te prekrasne plaže.
za prodavatelje

Dostupna Vam je široka paleta savjetodavnih usluga. Uglavnom se bavimo aktivnostima za koje Vaš odvjetnik ne brine o, primjerice, ishođenja u Ministarstvima za odobrenja ...
pitanja & uvjeti

ŽELJA doo registrirana je pod brojem 104/2012 registra agencija za nekretnine kod Hrvatske gospodarske komore, te kod Hrvatske trgovačke komore.